O nama

O nama

Apr 15, 2013

Dom Zdravlja DCM ja zdravstvena ustanova koja je  posvećena lecenju pacijenata i to kako odraslih tako i dece. Pružanjem brze i kvalitetne medicinske dijagnostike pacijentima se omogućuje da u najkraćem roku dobijaju najkvalitetniju dijagnostiku i terapiju različitih oboljenja i povreda.

Dom Zdravlja DCM je osnovana  13. avgusta 2004 godine i osnovana je od strane porodice Jovanović koji su i danas vlasnici ove ustanove.Od tada pa do danas poliliklinika je stalno radila na unapređivanju i širenju lepeze svojih usluga u saradnji sa specijalistima različitih oblasti medicine .

Eminentnim stručnjacima Medicinskog fakulteta u Nišu , kao i na modernizaciji i obnovi opreme i samog objekta. Kao rezultat takvog rada Dom Zdravlja DCM danas raspolaže svom neophodnom savremenom opremom za dijagnostikovanje i lečenje raznih oboljenja i povreda. (laboratoriska dijagnostika,specijalistički pregledi,ultra zvuk ,dopler,rentgen,mamograf,skener,magnetna rezonanca,endoskopija,EEG,spirometrija).

Dom Zdravlja DCM ima 11 stalnih upošljenika i preko 40 konsultanata iz različitih oblasti medicine, kao i neprestanu saradnju sa profesorima i stručnjacima Medicinskog fakulteta iz Niša.Na čelu Doma Zdravlja DCM od samog pocetka rada nalazi se dr Jovica Stanojković hirurg sa preko 20 godina hirurškog iskustva.Ovakvim opredeljenjem i načinom rada Dom Zdravlja DCM je stekla poverenje više hiljada korisnika njenih usluga i opravdala svoj slogan “SVE NA JEDNOM MESTU ZA JEDAN DAN”

KAPACITET:

Dom Zdravlja DCM se nalazi na mirnom mestu neposredno uz Dom Zdravlja u podnožju brda Hisar i obavlja svoju delatnost na preko 600 metara kvadratnih korisne povrsine.


OPREMA:

Laboratorija sa analajzerima , ultra zvuk-dopler, rentgen, skener, mamograf, magnetna rezonanca, EEG, endoskopija, spirometrija.

SPECIJALNOSTI:

Interna medicina, kardiologija, gastroenterologija, hirurgija opšta i vaskularna, ortopedija, urologija, psihijatrija, neurologija, neurohirurgija, pedijatrija, ginekologija, medicina rada, fizijatrija, kožne bolesti, kučne posete, ušne bolesti , onkologija, obuka i polaganje prve pomoći za vozače,sistematske preglede(predthodne i periodične) za upošljenike različitih kompanija.

Matični broj: 17530143

Registarski broj: 05817530143

Šifra delatnosti: 85110

P.I.B.: 103162387

Tekući račun: 205 – 67331 – 49

 

Telefoni:

+381 16 233 500,

+381 16 233 501,

+381 69 22 33 500

E-mail: poliklinikadcm@open.telekom.rs

http://www.poliklinikadcm.rs

Adresa: Radanska bb, 16000 Leskovac

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress